Ksylitoli koivusokeri
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ei torjunta-aineita
Kuvaus
Ecoideesin ksylitolikoivusokeri on yksi mielenkiintoisimmista luonnollista alkuperää olevista makeutusaineista, joka sopii diabeetikoille ja kaikille kuluttajille, jotka haluavat vähentää tai lopettaa sokerinkulutuksensa. Se on valmistettu yhdestä koivupuun ainesosasta, hemiselluloosasta. Tämä tuotanto ei vaadi kemiallisten liuottimien käyttöä, ja ksylitolia voidaan pitää luonnollista alkuperää olevana tuotteena toisin kuin synteettiset kemialliset makeutusaineet, kuten aspartaami tai asesulfaami K.
Ilmoitus
Ksylitoli on vaihtoehto sokerille, jolla on erittäin alhainen glykeeminen indeksi (7-8), eikä se aiheuta verensokeripiikkiä. Siksi se sopii erityisen hyvin diabeetikoille. Ksylitoli on hyödyllistä suun terveydelle, ja se on tunnettu ainesosa karkeissa ja purukumissa, jossa on väite "hyvä hampaille". Ksylitolin makeutusvoima on sama kuin raakasokerissa, mutta 30 % suurempi kypsennettynä: leivonnaisissa käytä 70 g ksylitolia 100 g sokeria kohden.
Ainesosat
ksylitoli.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.