Kokonainen ruskea ruokosokerimelassi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
100 % luonnontuote
-
Käytän sitä leivonnaisiin ja mielestäni se on erittäin hyvälaatuista.
Lo uso para pastelería y me parece de muy buena calidad.
Käännetty: naturitas.es
Näe alkuperäinen
Kokonainen ruskea ruokosokerimelassi arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Intracman kokoruskea ruokosokerimelassi uutetaan aina sokeriruo'osta, koska juurikkaasta uutetulla sokerilla on epämiellyttävä maku. Se on lämmittämällä haihdutettua sokeriruo'on mehua, joka säilyttää sokeriruo'on kivennäisaineet, hivenaineet ja vitamiinit ja voimme pitää sitä kiinteänä. Tämän pitäisi olla paras valintamme ja sisällyttää se ruokavalioon valkoisen sokerin sijaan mahdollisimman paljon.
Ilmoitus
Ruokosokeria saadaan kiteyttämällä mehu sokeriruo'on massasta. Ruskea tai täysruokosokeri säilyttää kaikki ravitsemukselliset ominaisuutensa, koska sitä ei ole jalostettu ja siksi sitä kutsutaan myös raakasokeriksi. Siinä on miellyttävä maku, jossa on vivahteita lakritsista, ja sen rakenne voi olla hieman tahmeaa, koska se sisältää ruokomelassia. Ruskea sokeri sisältää alkalisia mineraalisuoloja, jotka auttavat alkaloimaan sisäisen pH:n.
Osto-tila
Sitä suositellaan kuluttajan maun mukaan.
Ainesosat
Sokeriruoko.
sakkaroosia 95 %
Kosteus 1,12 %
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.