vaahterasiirappi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Ilman hiivaa
-
Ei lisättyä suolaa
-
Ei äyriäisiä
-
Bio-eco
Kuvaus
Vaahterassa on lievä karamellin maku. Vaahterasiirappi tulee vaahterapuusta. Tästä syntyy sokerinen mehu joka vuosi. Herkullinen kasvipohjainen vaihtoehto hunajalle tai raakasokerin korvikkeelle.
Ilmoitus
Vaahterasiirappia saadaan vaahteran mehusta ja sillä on ruokidemme makeuttamisen lisäksi monia ominaisuuksia.
Sen kaloreita on puolet valkoisesta sokerista, ja lisäksi tarjoamme ruokavalioomme erilaisia kivennäisaineita, kuten kaliumia ja kalsiumia, sekä B-, A- ja H-vitamiineja, foolihappoa, riboflaviinia ja sinkkiä.
Kun puhumme mehusiirapin C-laadusta, tarkoitamme uuttamishetkeä, ja lisäksi sen eri laaduilla on erilaiset aistinvaraiset ominaisuudet.
- Luokka A on vaalea siirappi, jolla on makea ja mieto maku ja siksi siinä on enemmän glukoosia ja vähemmän kivennäisaineita.
- Luokka B on väriltään tummempi, mutta ei saavuttanut kovin tummia tasoja, ja siinä on keskimääräinen määrä glukoosia ja kivennäisaineita.
- Luokka C on tummin väri, tummanruskea ja sisältää vähiten glukoosia ja maksimaalisia mineraaleja.
Osto-tila
On suositeltavaa syödä kuluttajan maun mukaan.
Se on herkullista jogurteissa, jäätelöissä, kuumissa tai kylmissä muroissa, vohveleissa, pannukakuissa ja hedelmäsalaateissa. Käytä sitä kahvin, teen ja limonadien makeuttamiseen.
Varotoimet
Ei kuvattu.
Varastointiehdot
Säilytä tuoreessa ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
Vaahterasiirappi* (Kanada)
(*) Luomuviljely
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.