Luomu johanneksenleipäsiirappi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Bio-eco
Kuvaus
Luomu johanneksenleipäsiirappi
Johanneksenleipä
Siirapin muodossa, ihanteellinen hedelmäjälkiruoan, paahtoleivän tai kreppien koristeluun, käytettäväksi 100 % luonnollisena makeutusaineena keittiössä.
Johanneksenleipäpuu, kuten kaakao, sisältää runsaasti tryptofaania, serotoniinin aminohappoprekursoria, hyvinvointi- ja onnellisuushormoniamme, joten sen nauttiminen tuo meille nautintoa ja lohdullista tunnetta sekä suussa että tunnetasolla. Toisin kuin kaakao, johanneksenleipäpuu ei kuitenkaan sisällä teobromiinia (tai muita piristäviä aineita), joten se ei aiheuta riippuvuutta. Siksi sitä suositellaan sekä lapsille että aikuisille.
Ainesosat
Johanneksenleipä* ja vettä.
Todistus
ES-ECO-013-IB
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo264 Kcal
-
Lipidirasvat0.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit65.4 G
-
Sokerit17.7 G
-
Proteiinit3 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.