Luomu agavesiirappi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei munaa
-
Ilman laktoosia
-
Bio-eco
Kuvaus
El Granero Integralin luomuagavesiirappi on makea mehu, joka saadaan käsittelemällä Maguey-kaktuslajin massaa. Sen makeutusvoima voi olla kaksinkertainen kaupalliseen sokeriin verrattuna, koska siinä on 70-75 % fruktoosia ja 25 % glukoosia.
Ilmoitus
Diabeetikot sietävät agavesiirappia paremmin kuin sakkaroosia, sillä sen glykeeminen indeksi on alhainen ja se myös makeuttaa pienemmällä määrällä saman määrän kuin sokeri, mutta myös sen kulutuksen tulee olla kohtalaista.
Osto-tila
Suositellaan makeutusaineeksi juomissa, jogurteissa tai lämmössä tai eri ruokien ainesosiksi.
Varotoimet
Säilytä huoneenlämmössä, viileässä, kuivassa paikassa.Ainesosat
Agavesiirappi, Eco agavesiirappi.
Todistus
ES-ECO-002-CMRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo310 Kcal
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit79 G
-
Sokerit76 G
-
Ravintokuitu2.3 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.