C-luokan puhdas vaahterasiirappi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman hiivaa
-
Ei lisättyä suolaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Vaahterasiirappi on vaahteran tiivistetty sokerimahla. Vaahterasiirapin korvaaminen hunajalla tai puhdistetuilla sokereilla on erittäin helppoa. Herkullisen makeaa! C-luokan siirapin tumma, voimakas maku on ihanteellinen ruoanlaittoon ja leivontaan.
Ilmoitus
Vaahteran maku on hieman karamellisoitunut. Vaahterasiirappi tulee vaahterapuusta. Tämä puu tuottaa sokerista mehua joka vuosi.
Kanadassa tätä mehua napautetaan joka kevät ja keitetään hitaasti siirappiksi. Tämä luo herkullisen kasvipohjaisen vaihtoehdon hunajalle tai puhdistamattomalle sokerin korvikkeelle.
Ero A-luokan vaahterasiirapin ja C-luokan vaahterasiirapin välillä? C-luokka on tummempi ruskea ja siinä on rikkaampi, karamellisoitu vaahtera maku. Nestemäistä kultaa!
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi korvaamaan nestemäiset sokerit, kuten hunaja ja agavesiirappi, 1-1 vaahterasiirappilla. Korvaa 100 g valkoista tai tomusokeria 65 ml:lla vaahterasiirappia.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa viimeiseen käyttöpäivään asti.
Ainesosat
Vaahterasiirappi* (Kanada)
(*) Luomuviljely
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo268 Kcal
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit67.2 G
-
Sokerit58 G
-
RavintokuituG
-
ProteiinitG
-
SuolaG
-
NatriumMg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.