Agave-siirappi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Kasvissyöjä
-
Bio-eco
Kuvaus
Yksi luomuagavesiirapin merkittävistä ominaisuuksista on, että vaikka sen fruktoosipitoisuus on korkea, sen glykeeminen indeksi on 25%, mikä tekee siitä todellisen vaihtoehdon makeutusaineena puhdistetulle sokerille.
Ilmoitus
Sitä pidetään ruoansulatusjärjestelmän stimulanttina, joka parantaa kykyä poistaa rasvoja ja myrkkyjä ja stimuloi suoliston mikrobiston (prebiootti) kasvua. Agaven kulutuksen etuna sokeriin verrattuna on, että se makeuttaa enemmän, ja siksi sinun on nautittava tai käytettävä vähemmän siirappia kuin sokeri. Siksi siinä on enemmän kaloreita kuin sokerissa. Se sisältää runsaasti yksinkertaisia hiilihydraatteja, kuten inuliinia, sakkaroosia ja fruktoosia, lisäksi se sisältää aminohappoja, kalsiumia, C-vitamiinia, niasiinia ja fosforia.
Osto-tila
Ruokien makeuttaminen on suositeltavaa.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä gluteenia, soijaa, pähkinöitä, seesamia, maitoa, selleriä ja sinappia.
Ainesosat
Luomu agavesiirappi (100%).
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo392 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit98 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu8 G
-
Proteiinit0 G
-
Suola0.005 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.