Laventeli hunaja
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Mielarin laventelihunajaa, joka tunnetaan myös nimellä Lavender Honey, kerätään pääasiassa pohjoiselta tasangolta, Aragonista ja Kataloniasta. Koostumukseltaan se on meripihkaa ja pehmeä, ja siinä on hienovarainen mutta herkullinen tuoksu ja maku. Se on hyvä apuväline hyvän keuhkojen terveyden edistämisessä.
Ilmoitus
Hunaja on erittäin energinen ruoka, koska sen sokeripitoisuus on korkea, 70-80. Kaloreita on 25 % vähemmän kuin perinteisessä sokerissa (sakkaroosissa), mutta siinä on enemmän makeutusvoimaa.
Osto-tila
Suositellaan nautittavaksi tai käytettäväksi kuluttajan maun mukaan, yhdistä se suosikkiruokien ja jälkiruokien kanssa.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä, viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna. Kun avaat tuotteen ensimmäisen kerran, sulje se huolellisesti käytön jälkeen.
Ainesosat
Laventeli tai laventelihunaja (100%). Alkuperä Espanja.
Komponentit:
Glukoosi (38 %), fruktoosi (31 %), voihappo, glukonihappo, omenahappo, sitruuna, oksaali, maito, muurahaishappo, sakkaroosi, glukosidaasi, katalaasi, happofosfataasi, tryptofaani, arginiini, kaliumsuolat, rauta, kalsium, rikki, fosfori, Kloori, natrium, magnesium, kupari, tanniinit, dekstriinit, hiivat.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo302 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit75 G
-
Sokerit75 G
-
Proteiinit0.5 G
-
Suola0.002 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.