Cane Honey
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Nostra Senyora Carmen sokeriruokohunajaa saadaan teollisesti väkevöimällä sokeriruokomehua, kun kaikki epäpuhtaudet on poistettu, jotta tämän eteläisen kasvin sisältämät hyödylliset aktiiviset ainesosat ja elintärkeät ainekset säilyvät.
Ilmoitus
De la Torre -yritys perustettiin vuonna 1928, kun se osti tehtaan, jossa sokeriruo'on hunajaa on tuotettu vuodesta 1630, ja muutti nimensä Ingenio de San Raimundosta Ingenio Nuestra Señora del Carmeniksi (nykyaikaisten standardien mukaan niitä pitäisi kutsua "sumo tiivistetty sokeriruoko" sokeriruokohunajan sijaan). Siitä lähtien he ovat jatkaneet tiivistetyn sokeriruo'omehun (sokeriruokohunajan) tuotantoa.
Sokeriruokoa viljellään Espanjassa vain hyvin pienellä alueella itäisessä Andalusiassa. Sitä saadaan teollisesti tiivistämällä sokeriruokomehua, kun kaikki epäpuhtaudet on poistettu, jotta tämän eteläisen kasvin sisältämät hyödylliset aktiiviset ainesosat ja elintärkeät ainekset säilyvät.
Se tunnetaan tällä hetkellä maailmanlaajuisesti erinomaisesta laadustaan.
Ainesosat
Sokerisiirappi.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo290 Kcal
-
LipidirasvatG
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit75 G
-
Sokerit75 G
-
RavintokuituG
-
ProteiinitG
-
SuolaG
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.