Tumma suklaapatukka kokonaisilla manteleilla
Kuvaus
Kaokan koko mantelinen tumma suklaapatukka koostuu tummasta suklaasta, jossa on 66 % puhdasta São Tomé -alkuperää olevaa kaakaota ja kokonaisia manteleita. Tässä reilua kauppaa ja herkullista luomutummaa suklaata!
Varastointiehdot
Säilytä enintään 12 kuukautta 15°C-18°C suojassa valolta, kosteudelta ja loishajuilta.
Ainesosat
Sao Tomé kaakaotahna*(1) 40,31%, kokonaiset paahdetut mantelit* 25,00%, vaalea ruokosokeri*(1) 23,40%, kaakaovoi*(1) 8,63%, voiöljy (maito)* 2,63%, vaniljauute
* luomuviljelystä peräisin oleva maatalouden ainesosa
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo586 Kcal
-
Lipidirasvat47 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja21 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit26 G
-
Sokerit26 G
-
Ravintokuitu10.4 G
-
Proteiinit9.5 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.