Tumma suklaa 89% Brazil Eco
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman lisäaineita
-
Zero waste
-
Bio-eco
Kuvaus
Orgaaninen tumma suklaapatukka, 89 % kaakaota (Brasilia), Atlantin trooppisen metsän sadoista. Erikoisuutena korkea kaakaopitoisuus.
Ilmoitus
Luomu, vegaaninen ja gluteeniton suklaa. Valmistettu Trinitario-lajikkeen kaakaosta.
Blanxart valmistaa suklaata yksinomaan yhdestä alkuperästä kaakaosta lisätäkseen kunkin reseptin ainutlaatuisuutta. Pavusta patukkaksi -prosessin jälkeen Blanxart hallitsee koko prosessia: pienviljelmien kaakaon valinnasta, käsityöläisestä hitaasta paahtamisesta tiloissamme suklaapatukan pakkaamiseen.
Makuhuomautus: Harmoninen. Lahja hedelmäisten vivahteiden fuusio, joka muistuttaa punaisia hedelmiä, kevyt ripaus mausteisuutta ja kasvisviiveitä sekä teen vivahteita.
Osto-tila
Seuraavaa kasvojen järjestystä suositellaan, jotta voit nauttia tämän tabletin koko persoonasta: Tarkkaile sen väriä ja kirkkautta. Haista ja havaitse ensimmäiset vivahteet. Avaa se ja kuule puhdasta rapinaa. Maista sitä ja tunnista aromit kokonaan.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, maidosta ja soijasta.
Varastointiehdot
Suositellaan säilytystä viileässä, kuivassa paikassa, 15-18 ºC. Tuotteen ominaisuuksien vuoksi vältä jääkaappia, jos mahdollista. Tumman suklaan säilyvyysaika on 2 vuotta valmistuksesta.
Ainesosat
Kaakao*, sokeri*, kaakaovoi*. Kaakao: vähintään 89 %.
(*)Luomuviljely.
Todistus
ES-ECO-019-CT EU:n ulkopuolinen maatalous
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.