Perulainen tumma suklaa 100 % Eco
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman lisäaineita
-
100% muoviton
-
Bio-eco
Kuvaus
Luomukaakaotahna 100 % kaakaota (Peru), Alto Piuran alueelta. Se on Blanxartin erikoisuus, jossa on korkein kaakaoprosentti ja sen puhtaus.
Ilmoitus
Valmistettu hienosta Criollo-lajikkeen kaakaosta. Se erottuu intensiivisestä sitrushedelmästä, kasvillisista ja maanläheisistä vivahteista.
Blanxart valmistaa suklaata yksinomaan yhdestä alkuperästä kaakaosta lisätäkseen kunkin reseptin ainutlaatuisuutta. Pavusta patukkaksi -prosessin jälkeen Blanxart hallitsee koko prosessia: pienviljelmien kaakaon valinnasta, käsityöläisestä hitaasta paahtamisesta tiloissamme suklaapatukan pakkaamiseen.
Makutuoksu: Intensiivinen sitrusinen tuoksu sekä kasvis- ja maanläheisiä vivahteita. Kuivattujen hedelmien pehmeät tuoksut yhdistettynä voimakkaaseen kaakaotulokseen.
Osto-tila
Seuraavaa kasvojen järjestystä suositellaan, jotta voit nauttia tämän tabletin koko persoonasta: Tarkkaile sen väriä ja kirkkautta. Haista ja havaitse ensimmäiset vivahteet. Avaa se ja kuule puhdasta rapinaa. Maista sitä ja tunnista aromit kokonaan.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, maidosta ja soijasta.
Varastointiehdot
On suositeltavaa säilyttää viileässä, kuivassa paikassa, 15-21 ºC. Tuotteen ominaisuuksien vuoksi vältä jääkaappia, jos mahdollista. Tumman suklaan säilyvyysaika on 2 vuotta valmistuksesta.
Ainesosat
Kaakao*. Vähintään 100 % kaakaota.
(*) Luomuviljely.
Todistus
ES-ECO-019-CT EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo616 Kcal
-
Lipidirasvat53.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja33.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit11.5 G
-
Sokerit0.4 G
-
Ravintokuitu15.6 G
-
Proteiinit14 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.