Kongon tumma suklaa 91 % Eco
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman lisäaineita
-
100% muoviton
-
Bio-eco
Kuvaus
Orgaaninen tumma suklaapatukka, 91 % kaakaota (Kongo), kerätty Kuun vuoristossa, Kongon trooppisella altaalla. Erikoisuutena korkea kaakaopitoisuus, voimakas mutta aromaattinen persoonallisuus.
Ilmoitus
Luomusuklaa, joka on valmistettu hienosta Forastero-lajikkeen kaakaosta.
Blanxart valmistaa suklaata yksinomaan yhdestä alkuperästä kaakaosta lisätäkseen kunkin reseptin ainutlaatuisuutta. Pavusta patukkaksi -prosessin jälkeen Blanxart hallitsee koko prosessia: pienviljelmien kaakaon valinnasta, käsityöläisestä hitaasta paahtamisesta tiloissamme suklaapatukan pakkaamiseen.
Maku: Pehmeä hedelmäinen esanssi. Muistuttaa punaisia hedelmiä. Se paljastaa kasvillisia ja maanläheisiä vivahteita, joita täydentää vahva mausteinen kosketus, joka sekoittuu mustaan teen vivahteeseen.
Osto-tila
Seuraavaa kasvojen järjestystä suositellaan, jotta voit nauttia tämän tabletin koko persoonasta: Tarkkaile sen väriä ja kirkkautta. Haista ja havaitse ensimmäiset vivahteet. Avaa se ja kuule puhdasta rapinaa. Maista sitä ja tunnista aromit kokonaan
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, maidosta ja soijasta.
Varastointiehdot
Suositellaan säilytystä viileässä, kuivassa paikassa, 15-18 ºC. Tuotteen ominaisuuksien vuoksi vältä jääkaappia, jos mahdollista. Tumman suklaan säilyvyysaika on 2 vuotta valmistuksesta.
Ainesosat
Kaakao*, sokeri*, kaakaovoi*. Kaakaota vähintään 91 %.
(*) Luomuviljely.
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo593 Kcal
-
Lipidirasvat50.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja31.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit15.7 G
-
SokeritG
-
RavintokuituG
-
Proteiinit9.5 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.