Klassinen suklaa
100 G
Suklaapatukka, joka sisältää vain kasviperäisiä ainesosia. Ruokosokeria käytetään Paraguayn Manduvirà-maatalousprojektista ja reilun kaupan kaakaota Etelä-Amerikasta. Patukat valmistetaan Sveitsissä perinteisin tuotantomenetelmin.
Näytä kuvaus
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Reilu kauppa
-
Kasvissyöjä
-
Bio-eco
Kuvaus
Suklaapatukka, joka sisältää vain kasviperäisiä ainesosia. Ruokosokeria käytetään Paraguayn Manduvirà-maatalousprojektista ja reilun kaupan kaakaota Etelä-Amerikasta. Patukat valmistetaan Sveitsissä perinteisin tuotantomenetelmin.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä
Ainesosat
Kuivattu glukoosiriisisiirappi (17%), hasselpähkinät, merisuola, kaakaovoi, kaakaomassa, raakaruokosokeri, raakaruokosokeri, kuivattu glukoosiriisisiirappi, täysbourbon-vanilja.
Todistus
CH-BIO-006
SKU: LP-0100229
B3VCCBGLYYA
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo575 Kcal
-
Lipidirasvat38 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja22 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit55 G
-
Sokerit41 G
-
Proteiinit2 G
-
Suola0.2 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.