100 % Peru luomusuklaa
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
Kuvaus
Eathica-suklaa 100% Peru-kaakaota. Tumma suklaa, jossa on 100 % puhdasta alkuperää olevaa kaakaota. Sokeri nolla. 100 % kierrätettävä kestävä pakkaus
Ilmoitus
Se on 100 % kaakaota sisältävä luomusuklaa Perusta, jossa on voimakas maku ja hedelmäisiä vivahteita sekä luomu- ja reilun kaupan viljelystä. Tämän kaakaon on valmistanut Alto Urubumba Fair Trade -organisaatio, ja sen myös käsittelee Perussa Norandino.
Ostamalla tämän tabletin autat muuttamaan 1000 Perun Norandino- ja Alto Urubamba -osuuskuntien perheen elämää.
Alueen tuottajat ovat pyrkineet säilyttämään alkuperäisiä lajikkeita, jotka ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon hybridilajikkeiden nopean leviämisen vuoksi.
Lisäksi suojelemme eläimiä, kuten Andien karhua, ympäristöönsä sitoutuneiden pientuottajien tuen ansiosta.
Hyvän luomukaakaon edut Kaakao on kuidun lähde (33 g/100 g) ja sisältää B2- ja B3-vitamiineja sekä kivennäisaineita, kuten rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja fosforia.
Se sisältää myös muita ei-ravintoaineita, kuten kofeiinia ja teobromiinia, jotka stimuloivat keskushermostoa.
Lisää etuja tuottajayhteisöille.
Kaakao on tällä hetkellä erittäin arvokas tuote, jolla on suuria spekulatiivisia liikkeitä markkinoilla.
Noin 50 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa on suoraan ja epäsuorasti riippuvaisia kaakaonviljelystä, ja suurin osa elää erittäin epävarmoissa olosuhteissa, mikä johtuu kaakaontuotannon eri vaiheiden (sadonkorjuu, kaakaon jauhaminen ja suklaan valmistus) hallinnassa vallitsevasta epätasapainosta.
Reilu kauppa takaa reilun maksun, joka ei ole markkinoiden ja palkkion alainen, antaa pienille tuottajille enemmän itsemääräämisoikeutta ja kehityskapasiteettia, mutta Ethiquable ja Ideas ovat menneet pidemmälle tällä uudella eathica-suklaatissa heräävällä projektilla:
- Tuottajaryhmän valvonta kaakaopapujen käymisestä ja kuivaamisesta on taattu ja investointeja tehdään siihen, että papujen muuttaminen kaakaopastaksi tapahtuu alkuperäpaikalla, näiden samojen tuottajien toimesta. Jotain olematonta kaakaoalalla, koska perinteinen käytäntö on viedä käsittelemättömiä kaakaopapuja.
- Se on rakentanut oman tehtaan valmistaakseen tabletteja Ranskan maaseutualueelle. Kaakaon polyfenolit muokkaavat suolistoflooraa lisäämällä hyödyllisten bakteerien, kuten bifidobakteereiden ja maitohappobakteerien, määrää ja vähentämällä liikalihavuuden ja sydän- ja verisuonitautien kehittymisen taustalla olevien bakteroidien, klostridien ja stafylokokkien esiintymistä.
Polyfenolit vahvistaisivat immuunijärjestelmää, mikä puolestaan vaikuttaa diabeteksen ja neurodegeneratiivisiin prosesseihin liittyvien patologioiden ehkäisyyn.
On olemassa tieteellistä tutkimusta, jossa on osoitettu, että flavonoidilla voi olla myönteinen vaikutus sydän- ja verisuoniterveyteen vaikuttaviin tekijöihin: Ne auttavat palauttamaan valtimoiden joustavuuden ja estävät leukosyyttien kiinnittymisen verisuonten seinämiin, mikä toimii ennaltaehkäisevänä tehtävänä. ateroskleroosissa.
Kahden tunnin käytön jälkeen tumman suklaan flavonoidit laajentavat verisuonia ja vähentävät verihiutaleiden tarttumista, mikä auttaa estämään tromboosiongelmia. (*lähde: OCU-tutkimus "Superfoods")
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä kuorituista hedelmistä, maidosta, seesamista ja gluteenista.
Ainesosat
Kaakaotahna 97%, kaakaovoita 3%.
100 % pientuottajien tuotteiden kokonaispainosta, SPP:n sertifioima.
100 % kokonaispainosta luomuviljelytuotteissa, EU:n sertifioima.
Todistus
FR-BIO-01 EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo634 Kcal
-
Lipidirasvat57 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja34 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.8 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu22 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0.19 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.