Luomu simpukkapasta
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Pan do Mar -simpukkaterriini, joka on valmistettu Mytilus Galloprovincialis -lajin simpukoista, jotka ovat peräisin sertifioidusta luonnonmukaisesta vesiviljelystä ja kerätty FAO:n vyöhykkeeltä 27.IX.a.
Ilmoitus
Luonnonmukaisia simpukoita viljelevät pienimuotoiset kalastajat Ría de Arousan syvissä, kristallinkirkkaissa vesissä Galiciassa Espanjan luoteisrannikolla kelluvien puulauttojen alle ripustettujen köysien avulla.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Simpukanliha** 66,7%, sipuli* 9,8%, paprika* 9,5%, oliiviöljy* 5,1%, etikka* 4%, perunahiutaleet* 2,8%, perunatärkkelys* 1%, makea paprika* 0,6%, valkosipuli* 0,3 %, tulipaprika* 0,2 %. **luomuviljelystä *luomuviljelystä
Todistus
Espanjan luonnonmukaisen tuotannon valvontaviranomainen: CRAEGA-ES-ECO-022-GA. Valmistettu luonnonmukaista tuotantoa koskevan eurooppalaisen asetuksen 2018/848 art. 30.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo137 Kcal
-
Lipidirasvat8.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.31 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit7 G
-
Sokerit1 G
-
Ravintokuitu1.6 G
-
Proteiinit10.1 G
-
Suola1.03 G
-
Kertatyydyttymättömät rasvahapot5.69 G
-
Monityydyttymättömät rasvahapot0.74 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.