Leväagar Agar kuidut
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
100 % luonnontuote
Kuvaus
Porto Muiñosin merileväagar-agarnauhat ovat meren hyytelöä. Sitä käytetään sakeuttamis-, stabilointi- ja hyytelöimisaineena: hilloissa, hyytelöissä, mehuissa, hillokkeissa, kakuissa, vaniljakastikkeissa, vaniljakastikkeissa, jäätelöissä, majoneesissa ja muissa kastikkeissa. Se erottuu korkeasta kuitupitoisuudestaan ja sisältää runsaasti mineraaleja, kuten natriumia, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia.
Osto-tila
Nesteytys : Kulutetaan luonnollisesti keitoissa ja salaateissa. Aseta agar-agarkuidut lämpimään veteen (50oC / 122oF). 20 minuutin kuluttua se saa kuituisen koostumuksen. 2-3 tunnin kuluttua hyytelömäinen.
Kypsennys : Käytetään hyytelöimisaineena ja/tai sakeuttajana. Keitä agar-agar-kuituja 4 minuuttia sekoittaen liukenemisen helpottamiseksi. Kun se on liuennut, anna jäähtyä. Agar-agargelatiini säilyttää rakennelman huoneenlämmössä.
- Erittäin pehmeä rakenne 0,8 g / 500 ml (0,16 %)
- Pehmeä rakenne 1,5 g / 500 ml (0,3 %)
- Kova rakenne 5 g / 500 ml (1 %)
- Erittäin kova rakenne 7 g / 500 ml (1,4 %)
Varotoimet
Tämä tuote sopii suurelle yleisölle, paitsi : imeväisille ja pikkulapsille.
Varastointiehdot
Säilytä ilmatiiviisti viileässä, kuivassa paikassa 2-30°C lämpötilassa. Pidä poissa kaikista hajulähteistä. Säilytä avaamisen jälkeen kuivassa paikassa ja käytä ennen parasta ennen -päivämäärää.
Ainesosat
Agar-agar-levä, meriperäinen kasviuute, Gelidium cartilagineum.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo188 Kcal
-
Lipidirasvat0.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit2.7 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu85 G
-
Proteiinit0.5 G
-
Suola0.45 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.