Gluteenittomat muffinit
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
Kuvaus
Nämä perinteiset espanjalaiset muffinit ovat herkullisen täyteläisiä ja niissä on pehmeä ja pörröinen rakenne. Tämä gluteeniton muffiniresepti on kaikkien espanjalaisten leipomoiden todellinen klassikko.
Osto-tila
Nauti niistä mihin aikaan päivästä tahansa, aamiaisena, välipalana tai jopa jälkiruoana. Niitä voi myös nauttia valitsemallasi täytteellä, leikkaa ne vain puoliksi ja lisää suosikkitäytteenne. Suklaalevitteestä mansikka- tai aprikoosihilloon ne sopivat täydellisesti yhteen!
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä soijasta, lupiinista ja pähkinöistä.
Laktoositon ja vehnätön.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Muna*, sokeri, runsaasti oleiinihappoa sisältävä auringonkukkaöljy, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys, kosteuttava aine: sorbitoli; maissijauho, glukoosisiirappi, riisitärkkelys, munanvalkuaisjauhe, emulgointiaine: rasvahappojen monoglyseridit ja diglyseridit; kasvikuitu (sitruus), sakeuttamisaineet: guarkumi, ksantaanikumi; kohotusaineet: dinatriumdifosfaatti, natriumvetykarbonaatti; suola, luonnolliset aromit.
* Maassa kasvatettujen kanojen munat.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo402 Kcal
-
Lipidirasvat19 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit53 G
-
Sokerit27 G
-
Ravintokuitu2.7 G
-
Proteiinit4.2 G
-
Suola0.52 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.