brownie sekoitus
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Ei makeutusaineita
-
Bio-eco
Kuvaus
Herkulliset suklaabronnit, nopea ja helppo valmistaa ja makeutettu vain maltoosilla ja dekstroosilla. Frusanon gluteenittomat browniet paistetaan ja tarjoillaan hetkessä, olipa kyseessä odottamattomia vierailuja, perhejuhlia tai ruokahalun häiriintymistä.
Ilmoitus
Pakkauksesta löydät erilaisia tapoja valmistaa browniet (vegaaninen, vähälaktoosinen).
Osto-tila
Suosittelemme, jos haluat lisätä seokseen klassisen brownien: 2 munaa, 175 g pehmeää voita ja 175 ml maitoa.
Jos haluat vegaanisen: 175g pehmeää margariinia ja 150ml kaurajuomaa (tai soijajuomaa).
Valmistautuminen:
1. Kuumenna uuni 175°C:een (ylä-/alalämpö) ja voitele uunivuoka (noin 25cm jousivuoka).
2. Kaada pussin sisältö kulhoon, sekoita se kananmunien, pehmeän voin ja maidon kanssa, kunnes saat pehmeän taikinan.
(Lisää vegaanista valmistetta varten pehmeä margariini ja kaura- tai soijajuoma ja sekoita tasaiseksi.)
3. Laita seos seuraavaksi voideltuun muottiin ja tasoita.
4. Paista noin 25 minuuttia (keskikorkeudella).
5. Anna jäähtyä ritilällä ja leikkaa paloiksi.
Voimakkaamman suklaan maun saamiseksi: Pilko Frusano-tummaa suklaata (vegaaninen) tai Frusano-maitosuklaata hienoksi ja lisää se taikinaan.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, soijasta ja seesamista.
Ainesosat
Dehydratoitu luomuglukoosisiirappi, luomu riisijauho, luomu kaakaojauhe (9%), sakeuttamisaine: luomu johanneksenleipäjauho, merisuola.
Todistus
DE-OKO-007, DE-OKO-037
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo383 Kcal
-
Lipidirasvat1.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit83 G
-
Sokerit43 G
-
Ravintokuitu4.1 G
-
Proteiinit5.9 G
-
Suola0.19 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.