Bifidus-jogurttifermentti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Ferment Powder to Make Natali Jogurtilla fermentoitu jälkiruoka, joka on valmistettu suosituksemme mukaan, takaa tämän annoksen "bifidus" saannin. Kaksinkertaisen annospussin avulla voit valmistaa 8 fermentoitua jälkiruokaa.
Ilmoitus
Suolistoflooraan kohdistuvan positiivisen vaikutuksen saamiseksi on suositeltavaa kuluttaa päivittäin 1–5 miljardia probioottista bakteeria. Bifidobakteerit ovat terveydellemme hyödyllisiä bakteereja, jotka jopa torjuvat muita mahdollisesti haitallisia bakteereja. Probioottien saanti ei ainoastaan auta ylläpitämään suoliston mikrobiottamme terveyttä, vaan ne voivat myös parantaa muun muassa ravinteiden imeytymistä.
Osto-tila
On suositeltavaa käyttää 1/2 litraa eläinmaitoa (yhdelle annospussille).
Valmistusaika: 2 min.
Fermentointi: keskimäärin 8 tuntia jogurttikoneessa (katso valmistajan ohjeista haudonta-aika jogurtinvalmistajasta riippuen).
Käytä täysin puhtaita astioita. Liuota fermentaatio 2 ruokalusikalliseen maitoa ja kaada sitten vähitellen loput maidosta. Lisää reseptien mukaan sokeria, hilloa, mausteita... Kaada purkkeihin ja laita jogurttikoneeseen keskimäärin 8 tunniksi. Kun olet valmis, laita se jääkaappiin ja anna jäähtyä muutama tunti ennen kuin kokeilet sitä.
Varastointiehdot
Säilytä mieluiten alle +18 °C fermentaatiotehokkuuden parantamiseksi. Fermentoidut jälkiruoat säilyvät jääkaapissa 2-3 päivää.
Ainesosat
Luomumaitojauhe, Bifidobacterium Lactis, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo316 Kcal
-
Lipidirasvat13 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.1 G
-
Sokerit46 G
-
Proteiinit30 G
-
Suola0.49 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.