Agar-agarjauheen maksipakkaus
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Kasvissyöjä
-
Ei lisättyä sokeria
-
Vähärasvainen
-
Bio-eco
Kuvaus
Liman agar-agar-jauhemaksipakkaus on valmistettu leväseoksesta. Sitä käytetään Japanissa hyytelöimisaineena ja sen avulla voit välttää eläintuotteista saadun gelatiinin käytön.
Ilmoitus
Agar Agarilla on useita etuja: se sisältää runsaasti kalsiumia, mutta ei kaloreita (10 kcal!), se laimenee erittäin helposti ja sillä on ehdottoman neutraali maku.
Osto-tila
Suositellaan kaikkiin ruokiin, niin mausteisiin kuin makeisiin, joiden valmistus vaatii hyytelöimisainetta: hyytelöt, hillot, jälkiruoat, hyytelöt... Hyytelöitymiskyky riippuu happamuudesta: happamiin valmisteisiin tarvitaan hieman lisää agar-agaria.
Käyttö: hilloa varten: 4 g agar-agar-jauhetta 1 kg puhdasta hedelmää tai 1 litra hedelmämehua. Kuumenna hedelmät ja agar-agar kiehuvaksi ja lisää sitten valitsemasi makeutusaine. Anna kiehua, kunnes se saavuttaa halutun koostumuksen.
Varotoimet
Älä yhdistä agar-agaria suklaan tai kiivin kanssa, koska ne neutraloivat sen hyytelöivän vaikutuksen.
Varastointiehdot
Varastoi viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna.
Ainesosat
Agar-agar*. * Luonnonmukaisesti viljelty ainesosa.
Todistus
BE-BIO-001
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.