Agar-agar-jauhe
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Mimasa-agar-agarjauhetta saadaan pääasiassa punalevästä Gelidium, joka on kerätty Atlantin valtamerestä. Se on joukko keitettyjä ja kuivattuja merileviä, jotka ovat herkullisia hedelmien, vihannesten tai palkokasvien hyytelöiden valmistuksessa.
Ilmoitus
Se sisältää 94,80 % liukoista luonnonkuitua, mikä on suurempi määrä kuin muissa kasviperäisissä elintarvikkeissa. On otettava huomioon, että kuiduilla rikastetut ruoat (leivät, keksit, aamiaismurot, leseet jne.) sisältävät 6-45 % kuitua ja ravintolisissä, tableteissa ja rakeissa tämä määrä vaihtelee 20-80 %. %.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa gelatiini laimentamalla jauhe kylmään nesteeseen ja keittämällä 5 minuuttia. Jauheen määrä riippuu halutusta koostumuksesta.
Hedelmähyytelöön voit käyttää omenamehua ja kun se on keitetty 5 minuuttia, voit kaataa sen muottiin hienonnettujen tuoreiden hedelmien kanssa. Se tarjoillaan kylmänä.
Sitä voidaan käyttää myös sakeuttajana kastikkeissa ja kermoissa, laimentamalla se etukäteen kylmänä paakkujen välttämiseksi.
Ainesosat
Limoneeni, Citrus Aurantium Amara -kukkaöljy, Styrax Benzoin Hartsi-uute, Vitis vinifera -siemenöljy, Tinaoksidi, Cocos nucifera -öljy, Aqua, Olea europaea -hedelmäöljy, Steariinihappo, Alkoholi, Elaeis Guineensis -öljy, Natriumfarroksidi, Mica,lycernes, Citral, Geraniol, Linalool.
Todistus
ES-ECO-019-CT EU-maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo172 Kcal
-
LipidirasvatG
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.4 G
-
Sokerit0.4 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit0.1 G
-
Suola0.5 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.