La moretta - ilman maitoa, tumma maku
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Luomu
-
Bio-eco
Kuvaus
Probiosin hasselpähkinä-kaakaokerma La Moretta on valmistettu Lazion parhaista hasselpähkinöistä, pehmeästä pyöreästä roomalaisesta lajikkeesta. Hasselpähkinät paahdetaan perinteisellä menetelmällä vanhassa valurautauunissa, lämpötila ei koskaan ylitä 100 ºC.
Ilmoitus
Moretta valmistetaan maitoa lisäämättä, joten se sopii erityisruokavaliota tarvitseville. Se on myös taatusti gluteeniton, AIC-käsikirjassa lueteltu ja Vegan Societyn sertifioima.
Osto-tila
Suosittelemme kokeilemaan myös sarjan muita kaakaoon ja italialaisiin hasselpähkinöihin perustuvia levitteitä, uusia reseptejä ilman palmuöljyä.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä.
Varastointiehdot
Varastoi kuivassa ja kylmässä paikassa.
Ainesosat
Luomu ruokosokeri, luomu rasvaton kaakaojauhe (25%), luomu auringonkukkaöljy, luomu hasselpähkinätahna (11%), luomu kaakaovoi.
Todistus
IT BIO 007 Maatalous EU/ei-EU
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo2274 Kcal
-
Lipidirasvat35 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja8.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit45 G
-
Sokerit39 G
-
Proteiinit8.1 G
-
Suola0.1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.