Luomumantelikakun valmistus
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Porto Muiños Eco Mantel Cake Preparation valmistaa hyvin yksinkertaisella tavalla luomutuotettua mantelikakkua, joka on hyvin tyypillistä Galicialle. Sokerikombun vivahteet ripotellussa sokerissa tuovat uusia tuntemuksia tähän perinteisellä sinetillä varustettuun kakkuun
Ilmoitus
Se on herkullinen kakkusekoitus luomutuotannon luonnollisista ainesosista. Yllätä ystäväsi näillä maukkailla, omaperäisillä, luonnollisilla ja helposti valmistetuilla jälkiruokilla. Yksi resepteistä on tyypillinen galicialainen mantelikakku Camino de Santiagon varrella
Osto-tila
Suosittelemme lämmittämään uunin 180 asteeseen. Vatkaa kulhossa 4 munaa ja ison pussin sisältö. Voitele muotti voilla ja kaada seos. Paista uunissa 25-30 minuuttia. Ota pois uunista, anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja irrota muotista. Aseta Santiagon risti kakun keskelle. Ripottele kakun pinta siivilän avulla tomusokeria (pieni pussi). Irrota risti nauttiaksesi artesaanikakusta
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä nilviäisistä, äyriäisistä ja kaloista
Varastointiehdot
Varastoi kuivassa paikassa
Ainesosat
1 iso pussi: manteli* (50%), ruoko*, kaneli*; 1 pieni pussi tomusokeria*, kombu-sokeria merilevää (Saccharina latissima)
* Luomutuote
Todistus
ES-ECO-022-GA-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.