tempeh-itiöt
Säästä näillä paketeilla
-
Hei, käytän käynnistimellä tempehiä kotona, aiemmin ilman ongelmia, tällä kertaa käytin itiöitä ja kahdella kertaa minulla ei ole ollut tuloksia, toisella kerralla käytin toista käynnistintä toiselta merkiltä ja kenshoa sama substraatti ja Kensho-käynnistin epäonnistui taas, ehkä erä meni pieleen tai meni rikki matkan varrella, mutta se ei toiminut minulle ollenkaan.
Hola, uso el iniciador para hacer tempeh en casa, anteriormente sin ningún problema, esta vez utilice las esporas y en dos ocasiones no he tenido resultado alguno, en la segunda ocasión, utilice otro iniciador de otra marca y el kensho con el mismo sustrato y el iniciador kensho nuevamente me fallo, quizás la tanda ha salido mal o se ha estropeado en el camino, pero no me ha funcionado en absoluto.
Käännetty: naturitas.es
Näe alkuperäinen
tempeh-itiöt arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet0
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti1
Kuvaus
Tempeh-kin ovat Rhizopus Oryzaen itiöitä, joita käytetään erityisesti tempehin valmistukseen. Tämä itiölajike tuottaa suuren määrän valkoista rihmastoa, mikä helpottaa hyvän tempehin saamista.
Osto-tila
Sen valmistamiseksi on suositeltavaa kasvattaa näitä itiöitä keitetyillä soijapavuilla tai muulla haluamallasi alustalla. 3 g itiöitä 600 g:ssa kuivia soijapapuja.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa
Ainesosat
Rhizopus oryzae, riisi, soijapavut.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.