Gluteeniton luomuporcini-risotto
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
Kuvaus
Luomu boletus risotto valmiina keittoon. Sisältää liemen, sopii vegaaneille, keliaakikoille ja laktoosi-intoleranteille.
Kaikki ainesosat ovat korkealaatuisia ja sisältyvät valmistukseen helpottamaan ja takaamaan erinomaisen lopputuloksen.
Osto-tila
Suositeltava valmistusaika on noin 20 minuuttia.
1- Kuumenna hieman oliiviöljyä leveässä, korkeassa paistinpannussa keskilämmöllä.
2- Ruskista pakkauksen sisältö ja sekoita sitten 15 g voita.
3- Lisää seuraavaksi 50 ml valkoviiniä sekoittaen, kunnes se haihtuu.
4- Lisää seuraavaksi 850 ml kuumaa vettä ja anna sen imeytyä keskikorkealla lämmöllä sekoittaen usein, kunnes koostumus on kermainen (noin 17).
5- Sammuta lämpö ja lisää voita ja parmesan reggianoa tai rawmesania (vegaaninen vaihtoehto) maun mukaan.
Varastointiehdot
Säilytä tiiviisti suljettuna viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Carnaroli-riisi*, kuivattu boletus*, kuivattu sipuli* ja kuivattu kasvisliemi*.
(*) Luonnonmukaisesti viljelty.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.