Natto itiöt
10 G
Natto-kin on bacilluspatukka, jota käytetään Natton valmistukseen. Nattoa varten sinun on kasvatettava tämä alkupala keitetyillä soijapavuilla tai muulla haluamallasi alustalla. Mahdollisuudet ovat rajattomat.
Näytä kuvaus
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Natto-kin on bacilluspatukka, jota käytetään Natton valmistukseen. Nattoa varten sinun on kasvatettava tämä alkupala keitetyillä soijapavuilla tai muulla haluamallasi alustalla. Mahdollisuudet ovat rajattomat.
Osto-tila
Suositus on 1 g per 500 g kuivattuja soijapapuja.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa
Ainesosat
Riisi, soijapavut, Bacillus var Natto.
SKU: LP-0163981
Q2Z1LI2R
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.