Nori-merilevä luomu-sushiin
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Algamar Nori Sushi -merilevä sopii erinomaisesti sushin ja muiden pienten sämpylöiden valmistukseen. Voidaan käyttää myös keittoihin tai kastikkeiden valmistukseen. Ei tarvitse liottaa. Mausteena paahda lehtiä kevyesti, kunnes se on rapea, murenna ja ripottele salaattien, murojen, pastan, vihannesten, keittojen jne. päälle.
Osto-tila
On suositeltavaa kuluttaa:
- Raaka: liota 20 minuuttia ja lisää salaatteihin.
- Grillattu: Grillaa ilman liotusta 2 minuuttia uunissa tai laita kuumalle pannulle. Levitä salaattiruokiin, keittoon, riisiin, couscousiin, vihanneksiin jne.
- Keitetty tai höyrytetty: 15 minuuttia perunoiden, riisin tai vihannesten kanssa.
- Paistettuna: munakasissa, kroketeissa, pastassa, kananmunissa, vihanneksissa, herneissä, kikherneissä…
- Uunissa: täytteiden ja gratiinien, cannellonien, lasagnen...
Ainesosat
Mikrokiteinen selluloosa, Nori-levä, C-vitamiini, alfalipoiinihappo, dikalsiumfosfaatti, L-glutationi, titaanidioksidi.
Todistus
ES-ECO-022-GA
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo278 Kcal
-
Lipidirasvat3.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit9.8 G
-
Sokerit0.7 G
-
Ravintokuitu42.9 G
-
Proteiinit31.3 G
-
Suola0.03 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.