merispagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman säilöntäaineita
-
Bio-eco
Kuvaus
Mar de Algamarin spagetti on runsaasti kuitua, siinä on poikkeuksellinen rautapitoisuus ja maku muistuttaa seepiaa.
Ilmoitus
Sen pitkänomaiset ja kapeat muodot antavat nimensä tälle runsaalle ruskealle levälle, joka on erittäin maukasta ja yleistä syvillä rannikoilla, joissa on karkea vesi.
Sekä raakana että kypsennettynä se on koostumuksensa ja makunsa ansiosta yksi persoonallisimmista ja menestyneimmistä merilevistä Atlantin lajikkeista.
Osto-tila
On suositeltavaa syödä raakana, keitettynä tai paistettuna:
Raaka: leikkaa, liota 30 minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja lisää salaattiin.
Kypsennetty: keitetty kasvisten kanssa, höyrytetty 2-30 minuuttia tai riisin kanssa, haudutettu, paistettu, täytetty empanadoilla ja pizzoilla.
Paistetut ruoat: valkaise ensin, vatkaa, paista ja ripottele sitruunalla.
Varotoimet
Jos levissä esiintyy valkoista väriä, se johtuu sen omista suoloista, jotka toimivat luonnollisena säilöntäaineena. Saattaa sisältää jäämiä äyriäisistä ja nilviäisistä.
Varastointiehdot
Säilytä suljetussa pussissa.
Ainesosat
Merispagetti.
Todistus
ES-ECO-022-GA
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo222 Kcal
-
Lipidirasvat1.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit26.5 G
-
Sokerit0.47 G
-
Proteiinit8.5 G
-
Suola4.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.