Luomu merispagetti -merilevä
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Spagetti Mar Bio Seaweed Mimasasta, tälle merilevälle on ominaista sen mieto maku. Sen erikoinen maku ja aavistus pähkinäisyyttä yhdistettynä mereneläviin tekee siitä täydellisen täydennyksen kaikkiin pastaruokiin.
Ilmoitus
Maun lisäksi sillä on erinomaiset ravitsemukselliset ominaisuudet. Levän kalium- ja magnesiumpitoisuus on ihanteellinen hermoston terveen ylläpitämiseen. Se sisältää 8 kertaa enemmän magnesiumia kuin pinaatti.
Osto-tila
Suosittelemme keittämään al denteksi ja sekoittamaan pastaan, muroihin tai vaikka salaattiin.
Se voidaan valmistaa myös tempuraksi, anna sen liota 30 minuuttia ennen kuin sekoitat sen taikinaan.
Ainesosat
Spagettimerilevä* (100%). * Luomuviljelystä
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo178 Kcal
-
Lipidirasvat2.7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit28.5 G
-
SokeritG
-
Ravintokuitu30.5 G
-
Proteiinit10 G
-
SuolaG
-
Natrium3.6 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.