Kombu-Kushiro -merilevä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Kombu-merilevä, väriltään tummanvihreä ja koostumukseltaan kova, kasvaa meressä Hokkaidon pohjoispuolella ja sopii täydellisesti kasvispataisiin, tofuun tai seitaniin lisättäväksi. Ne sopivat myös ihanteellisesti palkokasvien keittämiseen. Suositeltu käyttökerta per henkilö on 5 grammaa raakaa merilevää henkilöä kohden viikossa.
Luomuviljelystä, kasvatettu kalatilalla.
Ilmoitus
Täydellinen lisättäväksi kasvis-, tofu- tai seitanpata.
Alkuperä Espanja. Käsin kerätty merilevä sen luonnollisessa ympäristössä Galician rannikolla (Biskajanlahti ja Portugalin vedet).
Osto-tila
Liota vedessä, jossa on vähän suolaa, 20 minuuttia, vaihda vesi ja liota 20 minuuttia. Kosteutettuna se lisää kuivapainoaan 7 kertaa. Kypsennä noin 35-40 minuuttia.
Varotoimet
Se saattaa sisältää jäämiä soijasta, kalasta, gluteenista, pähkinöistä, seesamista, äyriäisistä ja nilviäisistä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Kuivattu Kombu-merilevä (Laminaria ochruleuca) luomuviljelystä.
Todistus
ES-ECO-022-GA
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo179 Kcal
-
Lipidirasvat0.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit18 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu34 G
-
Proteiinit9.2 G
-
Suola5.1 G
-
Natrium3 G
-
Ottelu320 G
-
Kalsium430 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.