Kombu Eco -merilevä
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Se on Naga-kombu- ja Ma-kombu-tyyppejä, jotka ovat kaksi parasta laatua. Ne on kasvatettu puhtailla ja luonnollisilla Hokkaidon rannoilla ja niillä on korkea ravintoarvo. Se sisältää hyvin vähän kaloreita ja on erittäin suosittu ruoka itämaisessa ruokavaliossa.
Ilmoitus
Kaikista merikasviksista se sisältää eniten kaliumia. Koska tämä alkuaine auttaa poistamaan ylimääräistä natriumia, kombu-merilevä vähentää turvotusta tehokkaasti. Se sisältää myös fukoidaania, eräänlaista polysakkaridia, jonka stimuloiva vaikutus maksasoluihin erottuu.
Yksi gramma tätä merilevää päivässä tarjoaa riittävän määrän jodia, mikä auttaa suuresti umpirauhasten tasapainoa ja asianmukaista toimintaa. Kombu-merilevä sisältää aminohappoja, jotka toimivat lievästi limakalvojen ja imunestejärjestelmän stimulantteina. Se alentaa verensokeria ja on hyödyllinen verenpainetautiin. Se auttaa palauttamaan normaalin kehon painon sekä lihavuuden että painon puutteen yhteydessä. Samoin se helpottaa ravintoaineiden imeytymistä elimistöön ja sitä suositellaan verenkiertoongelmiin.
Osto-tila
Se on suositeltavaa keittää yhdessä vihannesten kanssa nuudelikeiton, pastan tai kalan lisukkeena. Sopii hyvin yhteen viljan kanssa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Aurinkokuivattu kombu-merilevä (100%).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo207 Kcal
-
Lipidirasvat0.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit24 G
-
SokeritG
-
Ravintokuitu33 G
-
Proteiinit13 G
-
SuolaG
-
Natrium2.8 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.