Terrasana
Kombu Bio
6,14 €

8 Yksikkö(itä) varastossa

Tarvitsetko apua?

Kombu Bio

50 G
Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
Kombu on maukas, jodirikas merilevä, jonka voit keittää riisin tai papujen kanssa antaaksesi ruoallesi lisää makua (umami). Kombu tulee kylmältä pohjoiselta Hokkaidon saarelta Japanista.
Näytä kuvaus
6,14 €
Varastossa
Osta se tänään ja vastaanota se osoitteesta
Emme voi vahvistaa toimituspäivämäärää. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kanta-asiakaspisteet

Ostamalla tämän tuotteen voit saada seuraavasta tilauksestasi jopa

pisteet = pois

Miten se toimii?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Aseta tilauksesi, niin saat 5 alennuspistettä jokaisesta punnasta, jonka käytät. 1 € osto = 5 pistettä

Naturitas Club Saat ekstra pisteitä muista toiminnoista Täydennä profiilisi, tilaa uutiskirjeemme tai arvioi tilaamasi tuotteet. Saat jopa 50 pistettä per toiminto

Naturitas Club Vaihda pisteesi seuraavassa tilauksessasi Ja... saat automaattisen alennuksen, kun viimeistelet tilauksesi! 100 pistettä = 1 € alennus

8 Yksikkö(itä) varastossa

Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
  • Turvallinen maksaminen:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Palautukset

Voit palauttaa tuotteesi, jos sitä ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan 14 päivän kuluessa vahvistetusta toimituspäivästä tilauksen.

Selitämme, kuinka tilausten palautukset toimivat vaihe vaiheelta:

  1. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelumme osastoon ilmoittamalla tilausnumero.
  2. Pakkaa ja valmistele paketti.
  3. Toimita paketti kuljetusyritykselle.
  4. Odotä palautusta maksutavallesi.

Miten voin pyytää hyvitystä?

Tuotearvot

  • Vegaani
  • Ilman gluteenia
  • Ei lisättyä sokeria
  • Ilman hiivaa
  • Ei lisättyä suolaa
  • Bio-eco

Kuvaus

Kysymykset ja vastaukset (0)

Kuvaus

Kombu on maukas, jodirikas merilevä, jonka voit keittää riisin tai papujen kanssa antaaksesi ruoallesi lisää makua (umami). Kombu tulee kylmältä pohjoiselta Hokkaidon saarelta Japanista.

Ilmoitus

Jos lisäät ruokaasi kombua kypsennyksen aikana, riisi ja pavut saavat lisämakua.

Japanilaiset käyttävät kombua samalla tavalla kuin useimmat eurooppalaiset käyttävät laakerinlehtiä.

Kombu tulee pohjoiselta Hokkaidon saarelta, jonka kylmä ilmasto on erittäin suotuisa kombu-viljelylle.

Kombu sisältää luonnollisesti paljon jodia (232,7 mg / 100 g).

Vaikka kombu itsessään on hyvä aine, joillekin ryhmille on yläpäivän saantiraja.

Tästä syystä kombua ei syödä, vaan sitä käytetään ruoanlaitossa.

Hyvä tietää:

  • Luonto vegaani
  • Aito japanilainen merilevä
  • Niitä tulee kätevinä nauhoina
  • Ne antavat ruoallesi lisämakua (umami).
  • Ne voidaan keittää riisin, papujen tai vihannesten kanssa.
  • Ne sisältävät suurimman määrän jodia kaikista merilevistä (232,7 mg / 100 g)
  • Ne on korjattu kylmällä Japanin saarella Hokkaidolla.
  • Tehty Japanissa

Osto-tila

Kypsennä 1 tai 1/2 nauhaa riisin, vihannesten tai palkokasvien kanssa saadaksesi lisää umamia. Poista nauha kypsennyksen jälkeen ja hävitä. Jos haluat valmistaa dashisoakia, jätä 1 kombu-liuska ja 2 pala shiitakea 1 litrassa vettä jääkaapissa 4-20 tunnin ajan.

Varotoimet

Saattaa sisältää jäämiä seuraavista: Äyriäiset, kala ja nilviäiset.

Varastointiehdot

Säilytä avaamisen jälkeen tiiviisti kuivassa, pimeässä paikassa huoneenlämmössä (enintään 20 °C).

Ainesosat

Kombu* (Japani).

* = luomuviljely

(Ravintoarvot koskevat 100 grammaa valmistettua tuotetta.)

Todistus

NL-BIO-01
SKU: LP-0199133
HVZ6CLEY

Ravintosisältötaulukko

  • 100 Grammaa varten
  • Energinen arvo
    37 Kcal
  • Lipidirasvat
    G
  • Tyydyttyneitä rasvahappoja
    G
  • Hiilihydraatit / hiilihydraatit
    2.4 G
  • Sokerit
    G
  • Ravintokuitu
    9.4 G
  • Proteiinit
    1.8 G
  • Suola
    0.53 G

Tekniset tiedot

  1. Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.

Kysymykset ja vastaukset

Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.