Hijiki-merilevä Japanista
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Luomu
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Hijikille on ominaista tyypillinen, hieman voimakas maku, joka on herkullista kun siihen tottuu. Se valmistetaan yleensä erikseen ja syödään lisukkeena, vaikka sitä sekoitetaan myös muiden vihannesten ja viljojen kanssa.
Ilmoitus
Siinä on erittäin korkea kalsiumpitoisuus ja se sisältää myös runsaasti karoteenia tai A-provitamiinia. Sitä suositellaan lapsille ja raskaana oleville äideille.
Japanissa hijiki-merilevällä on hyvä maine ikääntymistä estävänä hoitona, sillä sen lisäksi, että se on puhdistava, se on erittäin kätevä luiden, kynsien ja hiusten vahvistamiseen.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää 30 minuuttia paistettujen vihannesten kanssa. Se voidaan myös keittää yhdessä murojen kanssa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Hizikia fusiform (100%).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo209 Kcal
-
Lipidirasvat2.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit17.4 G
-
Sokerit1.2 G
-
Ravintokuitu47.2 G
-
Proteiinit6.6 G
-
Suola9.2 G
-
Natrium3.7 G
-
Kalium3100 G
-
Kalsium1500 G
-
Rauta19.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.