koji-itiöt
10 G
Itiöt amazaken ja mison kojin tuotantoon. Tuloksena oleva koji on erittäin monipuolinen, ja se tuottaa keskimakeutta ja umamia. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät koji-itiöitä, suosittelen niiden käyttöä.
Näytä kuvaus
Kuvaus
Itiöt amazaken ja mison kojin tuotantoon. Tuloksena oleva koji on erittäin monipuolinen, ja se tuottaa keskimakeutta ja umamia. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät koji-itiöitä, suosittelen niiden käyttöä.
Osto-tila
Suositus on 1 g per 1 kg kuivaa riisiä tai valitsemaasi substraattia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa
Ainesosat
Aspergillus oryzae, riisi
SKU: LP-0163979
EVR6C5JP
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
8 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.