Alkuperäinen orgaaninen Kombucha
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman alkoholia
-
Bio-eco
Kuvaus
Kuka kertoisi meille, että juomista, jolla on tuhansien vuosien historia, tulisi muotia? No kyllä. Viime aikoina kombucha on hiipinyt terveellisten vaihtoehtojen listalle, kun ajattelemme virkistävää juomaa. Mutta toisin kuin muilla, kombuchalla on terveellinen plussa, mikä saa sen nopeasti leviämään.
Ilmoitus
Mutta mikä on kombucha?
Se on fuusiojuoma. Toisin sanoen se on juoma, jossa teen edut yhdistyvät fermentoitujen juomien terveellisiin hyveisiin ja kaikki ilman alkoholia, joten kaikki on positiivisia.
Meidän on etsittävä kombuchan alkuperää teen kehdosta, eli Kiinasta, kun Han-dynastian aikana noin 2000 vuotta sitten he havaitsivat, että teetä voidaan fermentoida, jolloin saatiin kupliva juoma, jolla on miellyttävä kitalaki. Tämä ikivanha virvoitusjuoma sai lyhyessä ajassa suuren suosion ja keisarit pitivät sitä elämän eliksiirinä.
Nykyään kaikessa, mitä tiedämme probiooteista, tämä adjektiivi saa merkityksensä, koska fermentoiduista ruoista ja siitä, kuinka ne auttavat meitä parantamaan suoliston ja yleistä hyvinvointia, löydetään yhä enemmän etuja.
Miten kombucha valmistetaan?
Kombuchan valmistuksen raaka-aine on teetä (Camellia sinensis), joka on fermentoitu mikro-organismien seoksella, joka muodostaa eräänlaisen "sienen" nimeltä SCOBY ja joka on hyvin samanlainen kuin kefiirisieni. Monien SCOBY-bakteerien mikro-organismien joukossa bakteerit, kuten Komagataeibacter, Gluconobacter, Acetobacter, erottuvat joukosta; Lactobacillus, Lactococcus ja hiivat, kuten Schizosaccharomyces pombe, Saccharomycodes ludwigii, Kloeckera apiculata, Saccharomyces cerevisiae, Zygosaccharomyces bailii, Torulaspora delbrueckii ja Brettaellensnomyces.
Tämän ensimmäisen käymisen jälkeen mehua lisätään maustamaan ja jätetään käymään uudelleen. Tämän toisen käymisen ansiosta juoma saa aromin, maun ja sen omituiset kuplat, mikä tekee siitä terveellisen, luonnollisen ja erittäin herkullisen virvoitusjuoman.
Kombucha on hiilihapotettu juoma, runsas ja terveellinen kaksinkertaisen käymisen ansiosta.
Luonnollisilla vitamiineilla.
Teessä olevien antioksidanttien ja sitä fermentoivien mikro-organismien probioottisen vaikutuksen lisäksi kombucha kätkee silti toisen salaisuuden.
Ja niin suurella käymisellä jätämme tarpeeksi aikaa kombuchan mikro-organismeille valmistaa vitamiineja, jotka rikastavat juomaa. Itse asiassa on arvioitu, että lasillinen kombuchaa sisältää 1,5 mg B1-vitamiinia, 16 mg B2-vitamiinia, 1 mg B6-vitamiinia ja 50 mg C-vitamiinia polyfenolien, orgaanisten happojen ja pienen osan proteiineja lisäksi.
Joten jos etsit virkistävää, ravitsevaa, herkullista ja erittäin terveellistä juomaa, ajattele kombuchaa. Kokeile ja katso, kuinka pidät siitä!
Osto-tila
Älä ravista. Avaa varovasti. Ota maun mukaan.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa enintään 7 päivää.
Ainesosat
Vesi, ruokosokeri*, vihreä tee* (0,14%).
*Ainesosat luomuviljelystä.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo8 Kcal
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit1.82 G
-
Sokerit1.8 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit0.06 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.