Rosmariini
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Maese Herbarion rosmariini on ihanteellinen kasvi infuusioiden valmistukseen. Se valmistetaan herkistä kasvien osista, kuten lehdistä, kukista, kukkivista latvoista, ilmaosista sekä murskatuista juurista.
Osto-tila
Infuusiona suositellaan laittamaan kasvi posliini- tai lämmönkestävään lasikulhoon tai kuppiin ja kaada päälle kiehuvaa vettä (150-250 ml), peitä ja sekoita välillä haluttaessa, siivilöi 5-10 minuutin kuluttua. Kasvien herkille osille, kuten lehdille, kukille, kukkiville latvoille, ilmaosille, sekä joistakin kunnolla murskattuista juurista valmistetaan infuusio.
Laita kasvi keittoon veteen ja anna kiehua noin 5-10 minuuttia, anna levätä, kunnes se jäähtyy hieman ja siivilöi. Keittäminen valmistetaan nahkamaisille kasveille tai erittäin koville kasvin osille, kuten juurille, kuorelle, varrelle ja erityisesti tanniinia sisältäville kasveille.
Ainesosat
Rosmariini (Rosmarinus officinalis L.) (100 %).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.