Olki ja kalabash Matelle
Kuvaus
Mate d'Aromandisen olki ja calabash ovat todellisia Etelä-Amerikan symboleja ja kutsuvat sinut kulttuurimatkalle, joka on täynnä makuja. Tämä kurpitsaan koverrettu kurpitsa on ihanteellinen kumppani kumppanisi hetkiin, ja sitä avustaa sen bombilla (ruostumattomasta teräksestä valmistettu olki), joka on varustettu integroidulla suodattimella, jonka avulla voit nauttia infuusiosta ilman, että imet lehtiä!
Ilmoitus
Calabash ja bombilla ovat perinteisiä tuotteita Etelä-Amerikasta, jossa mate on laajalti kulutettu (Paraguay, Uruguay, Argentiina jne.)
Osto-tila
Kurpitsa on suositeltavaa täyttää noin kolme neljäsosaa. Aseta kämmenesi sisäänkäynnin päälle ja laita calabash ylösalaisin, ravista varovasti pölyn poistamiseksi Matesta. Suorista kurpitsa 90° niin, että muodostuu reikä kurpitsan pohjalle asti. Täytä reikä kuumalla, mutta ei kiehuvalla vedellä metallikauluksen alarajaan asti. Nyt voit nauttia! Voit lisätä makeutukseen inkivääriä, hunajaa tai makua lisäämään sitruunaa.
Älä epäröi lisätä vettä joka 3. kulauksen jälkeen. Poista kaikki jäännökset sisäkaapimella ja anna kuivua.
Muista kuivata calabash kokonaan poistaaksesi kosteusjäämät käytön jälkeen.
Varotoimet
Ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa, täytä Calabash Maten lehdillä 3/4 ja lisää sitten kuumaa vettä. Anna levätä vähintään yhden yön. Tyhjennä sitten kurpitsa raaputtamalla sen sisäosaa kevyesti ja poistamalla jäännökset.
Ainesosat
Luonnollinen Lagenaria Siceraria squash calabash ja alumiinikaulus, Bombilla ruostumatonta terästä ja rautametallisuodatin.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.