Kukicha-teeoksat - Kolmen vuoden tee
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
-
Siinä on mieto ja erittäin miellyttävä maku lukuisten etujensa lisäksi.
De sabor suave e muito agradável para além dos inúmeros benefícios.
Käännetty: naturitas.pt
Näe alkuperäinen
Kukicha-teeoksat - Kolmen vuoden tee arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Probiosin kukicha rametti - kolmen vuoden tee on japanilainen vihreä tee, joka saadaan kasvin kuivattujen ja herkästi paahdettujen oksien leikkaamisesta.
Ilmoitus
Erityinen käsittely antaa sille makean ja kevyen hasselpähkinän aromin, vähentää theiinipitoisuutta ja tekee siitä sopivan myös niille, jotka eivät halua stimuloivia aineita. Erinomainen nautittavaksi aterioiden yhteydessä. Lisäksi oksat on mahdollista käyttää uudelleen toisen kerran, jolloin saadaan kevyempää teetä.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa kaksi eri muotoa: 1) keittämällä: kaada teelusikallinen 200 ml:aan (noin kupilliseen) kylmää vettä. Keitä 8/10 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja suodata ennen nauttimista. Sopii erinomaisesti voimakkaamman maun ja värin omaavien juomien saamiseen. 2) infuusiona: kaada teelusikallinen 200 ml:aan (noin kupilliseen) 85/90°C vettä. Anna levätä 4/5 minuuttia. Suodata ennen käyttöä. Ihanteellinen herkälle ja aromaattiselle teelle.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä seesaminsiemenistä, pähkinöistä, soijasta ja gluteenia sisältävistä viljoista (vehnä, ruis, ohra, kaura, speltti, khorasan kamut -vehnä).
Ainesosat
kukicha oksissa
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.