Hojicha paahdettuja vihreän teen lehtiä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Kasvissyöjä
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ei lisättyä suolaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Terrasanan Hojicha-paahdetut vihreät teelehdet on infuusiovalmiste, joka perustuu erilaisiin karkeisiin vihreään teehen. Teelehdet paahdetaan miedolla lämmöllä rumpuuunissa japanilaisen perinteen mukaisesti. Tämä tekee mausta pyöreän, maanläheisen ja hieman savuisen.
Ilmoitus
Hojicha on melko paksu lajike vihreää teetä. Hojichan pyöreä, maanläheinen, hieman savuinen maku kehittyy, kun teelehdet paahdetaan hitaasti rumpuuunissa heti poiminnan jälkeen. Jotta hojicha olisi hieman virkistävämpi, on herkullista lisätä siivu sitruunaa tai appelsiinia hieman jäähtyneeseen teehen. Jos haluat makeamman teen, käytä vähän vaahterasiirappia.
Osto-tila
On suositeltavaa käyttää 1 tl hojichaa 250 ml:aan vettä. Tee hojichasta perinteisellä japanilaisella tavalla: lämmitä teekuppi kuumalla vedellä. Aseta hojicha teesiivilä teekannuun ja kaada vettä noin 85-90 °C:seen. Anna infusoida 1-2 minuuttia. Jos kaadat kaksi teelusikallista, anna teen hautua vielä 30 sekuntia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen tiiviisti kuivassa, pimeässä paikassa huoneenlämmössä (enintään 20°C).
Ainesosat
Paahdetut vihreän teen lehdet* (Japani) (100%).
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.