Guatemalalaiset kahvipavut Eco
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Reilu kauppa
-
Bio-eco
Kuvaus
Guatemalalainen kahvi luomupavuissa (Quetzaltenango Mujeres de Chuva) sopii makeiden vivahteidensa ansiosta ihanteellisesti yksialkuperäisten kahvien aloittamiseen.
Ilmoitus
Hyvän runsauden ja hunajaisen koostumuksen ansiosta tämä guatemalalainen luomukahvi erottuu kevyistä kukkaisista vivahteistaan, hyvästä makeasta pohjastaan ja ripauksella manteleita muistuttavia kuivattuja hedelmiä.
Lisäksi sen tuottajat työllistävät vain naisia sosiaalisen syrjäytymisen riskialueelta. Lopputulos? Herkullinen kahvipapu ja meidän hiekanjyvämme näiden guatemalalaisten naisten elämässä.
- Maa: Guatemala.
- Alue: Quetzaltenango.
- Kiinteistö: Chuvan naiset.
- Alkuperä: Guatemala.
- Korkeus: 1400 metriä merenpinnan yläpuolella.
- Prosessi: Pesu.
- Typologia: Erikoisala.
- SCA i: 86,25.
- Lajike: Bourbon, Catuaí, Anacafé 14 Annosteluyksikköjärjestelmä, tippakaukalo ja helposti irrotettava Marro-laatikko.
- Intensiteetti: 3.
Tietoja tästä kahvista:
Naiset syrjäytymisvaarassa.
Guatemalalainen kahvimme on alun perin Blanca Flor -yhteisöstä, joka sijaitsee Colomban kunnassa Quetzaltenangon departementissa. Tämä yhteisö koostuu 14 eri kahvintuottajasta, ja sen pääominaisuus on, että he työllistävät vain naisia sosiaalisen syrjäytymisen riskialueelta auttamaan heitä parempaan elämään.
Varastointiehdot
Kahvi on erittäin herkkä tuote. Joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa se hapettuu ja alkaa menettää aistinvaraisia ominaisuuksiaan; Tästä syystä annamme sinulle vinkkejä sen säilyttämiseksi paremmin:
- Avaa laukku helposti avattavalla vetoketjulla. Ei koskaan yläpuolella. Kun olet asettanut kahvipavut superautomaattisen kahvipapukoneen lokeroon, sulje vetoketju huolellisesti uudelleen.
- Laita tarvittava määrä kahvia enintään kahdeksi päiväksi. Kahvi säilyy paremmin pussissa vetoketjun ollessa suljettuna kuin kahvinkeittimen lokerossa tai suppilossa.
- Jos sinulla ei ole superautomaattejamme, jauha käyttämäsi kahvi. Kun kahvi on jauhettu, hapetusprosessi kerrotaan viidellätoista. Tämä tarkoittaa, että se menettää makunsa ja arominsa paljon nopeammin.
- Jos mahdollista, pussin avaamisen jälkeen säilytä kahvi ilmatiiviissä tai tyhjiösuljetussa astiassa, jotta se joutuu mahdollisimman vähän kosketukseen ilman kanssa ja minimoi hapettumisprosessin. Lisävarusteosiostamme löydät erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja tuotteita.
- Älä koskaan säilytä kahvia jääkaapissa. Tämä muuttaa kahvin kosteutta ja myös sen aistinvaraisia ominaisuuksia. Lisäksi kahvi imee helposti sitä ympäröivät aromit, emme halua, että kahvillamme on tuntemattomia aromeja tai makuja...
- Älä koskaan anna auringon koskettaa sitä.
Lyhyesti sanottuna, säilytä sitä viileässä, kuivassa paikassa, poissa auringonvalosta ja ilmasta.
Ainesosat
Guatemalalaista kahvia luomupavuissa.
Todistus
CT 007926E
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.