Brasilialaiset kahvipavut
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Reilu kauppa
Kuvaus
Brasilialaiset kahvipavut (Minas Gerais Fazendas) ovat ihanteellisia erikoiskahvin aloittamiseen, ja ne sopivat maidon kanssa juotavaksi alhaisen happamuutensa vuoksi.
Ilmoitus
Tämä brasilialainen kahvierä on kolmen tilan liitto, joilla on poikkeuksellinen kuppiprofiili. Se on erittäin makea kahvi, jossa on suklaan vivahteita ja hedelmäinen maku, joka muistuttaa hieman aprikoosia. Ennen kaikkea se erottuu tasapainostaan. Se on yksi myydyimmistämme!
- Brasilian maa.
- Alue : Minas Gerais.
- Estate : Pantano I, Vitoria ja Congonha.
- Alkuperä : Brasilia.
- Korkeus : 950 metriä merenpinnan yläpuolella.
- Prosessi : Luonnollinen.
- Typologia : Erikoisala.
- SCA i : 84.
- Lajike : Catuaí vermelho.
- Intensiteetti : 3.
Tietoja tästä kahvista:
Alkuperänimitys.
Tämä kahvi kuuluu "Región do Cerrado Mineiro" -ryhmään, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti ensimmäisenä kahvin alkuperänimityksenä Brasiliassa. Valitsemamme erä on sekoitus kahveja kolmelta eri tilalta: Pantano I, Vitoria ja Congonha. Kaikilla kolmella on yhteisiä avainkohtia, kuten Rainfortes Alliance -sertifiointi, pitkät perinteet kahviteollisuudessa ja hyvien viljelykäytäntöjen kehittäminen. Tuloksena on, että 70 % kaikesta sen tuotannosta on erikoiskahvia.
Varastointiehdot
Kahvi on erittäin herkkä tuote. Joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa se hapettuu ja alkaa menettää aistinvaraisia ominaisuuksiaan; Tästä syystä annamme sinulle vinkkejä sen säilyttämiseksi paremmin:
- Avaa laukku helposti avattavalla vetoketjulla. Ei koskaan yläpuolella. Kun olet asettanut kahvipavut superautomaattisen kahvipapukoneen lokeroon, sulje vetoketju huolellisesti uudelleen.
- Laita tarvittava määrä kahvia enintään kahdeksi päiväksi. Kahvi säilyy paremmin pussissa vetoketjun ollessa suljettuna kuin kahvinkeittimen lokerossa tai suppilossa.
- Jos sinulla ei ole superautomaattejamme, jauha käyttämäsi kahvi. Kun kahvi on jauhettu, hapetusprosessi kerrotaan viidellätoista. Tämä tarkoittaa, että se menettää makunsa ja arominsa paljon nopeammin.
- Jos mahdollista, pussin avaamisen jälkeen säilytä kahvi ilmatiiviissä tai tyhjiösuljetussa astiassa, jotta se joutuu mahdollisimman vähän kosketukseen ilman kanssa ja minimoi hapettumisprosessin. Lisävarusteosiostamme löydät erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja tuotteita.
- Älä koskaan säilytä kahvia jääkaapissa. Tämä muuttaa kahvin kosteutta ja myös sen aistinvaraisia ominaisuuksia. Lisäksi kahvi imee helposti sitä ympäröivät aromit, emme halua, että kahvillamme on tuntemattomia aromeja tai makuja...
- Älä koskaan anna auringon koskettaa sitä.
Lyhyesti sanottuna, säilytä sitä viileässä, kuivassa paikassa, poissa auringonvalosta ja ilmasta.
Ainesosat
Brasilialaiset kahvipavut.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.