Kaakaopavut
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Kaakaopuu Theobroma cacao L. tuottaa siemeniä sisältävää hedelmää, joka tunnetaan myös nimellä kaakaopavut. Nämä kaakaopavut ovat raaka-aineena suklaan, kaakaojauheen, kaakaovoin, kaakaonpurien, kaakaolipeän jne. valmistamiseen.
Ilmoitus
Se on ruoka, joka sisältää runsaasti polyfenoleja, mukaan lukien flavonoideja, joilla on antioksidanttista vaikutusta. Mineraalit, joista magnesium, rauta ja kromi erottuvat. Vitamiinit, kuten B-kompleksin vitamiinit, jotka edistävät ruoansulatuskanavan toimintaa.
Osto-tila
Suositellaan nautittavaksi suoraan tai niitä käytetään myös suklaan valmistukseen.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa alle 21 ºC ja suojassa auringolta.
Ainesosat
Criollo-kaakaopavut* (100%).
(*) luonnonmukaisesti viljelty.
Todistus
ES-ECO-023-MARavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo659 Kcal
-
Lipidirasvat57 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja33.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit24.5 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu31 G
-
Proteiinit12.2 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.