Triphala
Kuvaus
Triphala on kolmen hedelmän, harada, amla ja behada, yhdistelmä, jota on käytetty Ayurvedic-herbalismissa tuhansia vuosia. Sitä on historiallisesti käytetty ruoansulatuskanavan puhdistusaineena ja väriaineena.
Ominaisuudet ja hyödyt Triphala
Amla: Auttaa tukemaan ruoansulatusta, ylläpitää suoliston toimintaa, edistää fyysistä hyvinvointia edistää säännöllisyyttä ja tukee parempaa suoliston toimintaa.
Behada: Auttaa ylläpitämään ruoansulatuskanavan limakalvon vahvuutta.
Harada: auttaa tasapainottamaan ja ylläpitämään eliminaation säännöllisyyttä, auttaa pitämään ruoansulatuskanavan vapaana loisista ja edistää hyvää ruoansulatusta.
Kuinka ottaa Triphala?
On suositeltavaa ottaa 2 tablettia päivässä aterioiden välillä.
Varotoimet
Vain aikuisille. Tässä tuotteessa saattaa esiintyä luonnollisia värivaihteluita. Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään vehnää, gluteenia, soijaa, maitoa, munia, äyriäisiä ja pähkinöitä.
Varastointiehdot
Varastoi avaamisen jälkeen viileässä, kuivassa paikassa. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Koostumus Triphala
Triphala-uute, tanniinit, amla-hedelmäuute, behada-hedelmäuute, harada-hedelmäuute, magnesium, magnesiumoksidi, kalsium, kalsiumkarbonaatti, selluloosa, kasvisteariinihappo, piidioksidi, kasvispäällyste.
2 tabletille:
Kalsium (120 mg), magnesium (200 mg), Triphala-uute (1000 mg).
Ravintosisältötaulukko
-
2 Tabletti varten
-
Kalsium120 Mg
-
Magnesium200 Mg
-
Triphala-uute1000 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.