Sappihappotekijät
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ei munaa
-
Ilman laktoosia
-
Ei äyriäisiä
Kuvaus
Sappihappotekijät koostuu seoksesta erittäin väkevöityjä sappihappoja (kutsutaan myös sappisuoloiksi), enimmäkseen konjugoidussa muodossa, yhdysvaltalaisista ja/tai uusiseelantilaisista naudan sapeista.
Ominaisuudet ja hyödyt Sappihappotekijät
Sappihapot tuotetaan maksassa, minkä jälkeen ne varastoidaan ja väkevöidään sappirakkoon, josta ne tulevat ohutsuoleen sappitiehyen kautta.
Sappihappotekijöiden tärkeimmät sappikomponentit ovat glykokolaatti ja taurokolaatti, jotka ovat tärkeitä rasvan imeytymiselle.
Ohutsuolessa sappihappoja tarvitaan rasvojen emulgoimiseen imeytymistä varten. Riittämättömät sappihapot voivat aiheuttaa löysää ulostetta ja heikentää rasvan ja rasvaliukoisten ravintoaineiden imeytymistä.
Konjugoidut sappihapot edistävät rasvan imeytymistä ja ravitsemustilaa.
Kuinka ottaa Sappihappotekijät?
On suositeltavaa ottaa 1-4 kapselia rasvaa sisältävän aterian yhteydessä tai pätevän terveydenhuollon ammattilaisen ohjeiden mukaan.
Varotoimet
Jos sinulla on jokin sairaus, olet raskaana, imetät, yrität tulla raskaaksi, olet alle 18-vuotias tai käytät lääkkeitä, keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen tämän tuotteen käyttöä. Pitää poissa lasten ulottuvilta.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Koostumus Sappihappotekijät
4 kapselia kohti:
Yhteensä sappihapot (1630 mg:sta naudan sappitiivistettä) (1000 mg), konjugoitu sappihappo (945 mg).
Muut aineet: Mikrokiteinen selluloosa, Luonnollinen vanilja-aromi, Magnesiumstearaatti (kasvilähde), Piidioksidi, Kapseli koostuu naudan gelatiinista.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.