Pankreatiini
Kuvaus
Pankreatiini on sian haimaentsyymien valmiste. Pankreatiinissa on luonnollisia entsyymejä: proteaasi (proteiinien pilkkominen), amylaasi (hiilihydraattien pilkkominen) ja lipaasi (rasvojen pilkkominen).
Ominaisuudet ja hyödyt Pankreatiini
Entsyymit ovat proteiineja, jotka osallistuvat kehon kemiallisiin reaktioihin. Niitä tuotetaan endogeenisesti, erityisesti haimassa ja muissa umpieritysrauhasissa, mutta niitä saadaan myös raakaruoasta. Ne kulkevat ruoansulatuskanavan läpi hajottaakseen ruoan ravintoaineiksi, jotta ne siirtyvät sitten vereen.
Jos ruoansulatusentsyymijärjestelmä ei toimi oikein, kehon tarvitsemien ravintoaineiden imeytyminen voi huonontua, eikä ravitsemus ole optimaalinen. Lisäksi ruoanvalmistuksessa suurin osa entsyymeistä tuhoutuu ja kaiken työn on tehtävä hormonitoimintamme.
Kuinka ottaa Pankreatiini?
On suositeltavaa ottaa 1 kapseli 1-3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä tai välillä.
Varotoimet
Vain aikuisille. Ota yhteys lääkäriin, jos olet raskaana/imetät, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään vehnää, gluteenia, soijaa, maitoa, munia, kalaa, äyriäisiä ja pähkinöitä.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen viileässä (alle 25 ºC), kuivassa ja pimeässä paikassa. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.
Koostumus Pankreatiini
Ainekset:
Pankreatiini 10X, amylaasi, proteaasi, lipaasi, riisijauho, kapseli (gelatiini, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi)).
1 kapselille:
Pankreatiini 10X (200 mg).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.