Lipohelp
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Luomu
Kuvaus
Marnysin Lipohelp on lisäravinne, joka on valmistettu edistämään veren lipoproteiinitason normaalia ylläpitämistä.
Ominaisuudet ja hyödyt Lipohelp
Marnys Lipohelp -ainesosille on tunnusomaista seuraavat ominaisuudet:
Punainen hiivariisi (Monascus purpureus), jossa on vähintään 10 mg Monacoliini K:ta, edistää veren lipoproteiinipitoisuuden normaalia ylläpitämistä.
Milk Thistle (standardoitu 80 % silymariiniin) edistää maksan normaalin toiminnan ja sepelvaltimojärjestelmän normaalia toimintaa.
Mustapippuri (standardoitu 95 % piperiiniin) edistää maksan normaalin toiminnan ylläpitämistä.
Acerola (Malpighia emarginata) on koko Keski-Amerikassa ja Etelä-Amerikan pohjoisosassa esiintyvä hedelmä, joka tunnetaan yhtenä parhaista luonnollisista C-vitamiinin lähteistä. Marnys Lipohelp takaa Acerolalle vähintään 25 % C-vitamiinipitoisuuden.
Sitrushedelmien bioflavonoidit (vähintään 60 % flavonoideja hesperidiininä ilmaistuna) ovat kasviaineita, joita yleensä löytyy sitrushedelmien kuoresta, joista tunnetaan rutiini, kversetiini ja hesperidiini.
Pektiini ja polikosanoli (sokeriruo'osta, standardoitu 50 prosenttiin) ovat ravintokuituja.
Kuinka ottaa Lipohelp?
On suositeltavaa ottaa 2 kapselia päivässä
Varotoimet
Ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. On suositeltavaa noudattaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota sekä terveellisiä elämäntapoja. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Varastointiehdot
Älä säilytä yli 30°C lämpötilassa.
Koostumus Lipohelp
Punainen hiiva-riisijauhetiiviste (Monascus Purpureus), maitoohdakejauhetiiviste (Silybum Marianum), mustapippurijauhetiiviste (Piper Nigrum), Acerola-hedelmäjauhetiiviste (Malpighia Emarginata), pektiini, polikosanolikonsentraatti (sokeriruokopuurojauhe) Keskity.
2 kapselille:
Punainen hiivariisi (Monascus purpureus)* (666 mg), maitoohdake (150 mg): standardisoitu 80 %:iin Silymarinissa, mustapippuri (40 mg): standardoitu 95 %:iin Piperine, Acerola (40 mg): standardoitu 50 prosenttiin % polikosanolissa, pektiinissä (40 mg), sokeriruo'ossa (40 mg): standardoitu 25 %:iin C-vitamiinissa, sitrushedelmien bioflavonoideissa (33,4 mg)
(*) Sisältää vähintään 10 mg Monacolin K:tä.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.