Betaiini HCI ruoansulatuspepsiinin kanssa
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Suolahapon (HCL) tuotanto ja erittäminen mahassa on välttämätöntä ruoansulatusprosessille. Se on myös yksi tärkeimmistä mekanismeista, joilla estetään ei-toivottujen organismien pääsy kehoon.
Ominaisuudet ja hyödyt Betaiini HCI ruoansulatuspepsiinin kanssa
Joskus eri syistä jotkut ihmiset eivät eritä riittävää määrää suolahappoa. Esimerkiksi ikääntyminen on suuri tekijä, sillä lähes neljällä kymmenestä yli 40-vuotiaasta on jonkinasteinen mahahapon erityksen puutos.
Itse asiassa HCl:n (kloorivetyhapon) erityksen puute mahassa on ravinteiden imeytymishäiriön lisäksi yksi yleisimmistä ruuansulatushäiriöiden, turvotuksen tai röyhtäilyn syistä aterian jälkeen.
Betaiini HCL -lisäravinteiden käyttö aterioissa voi kompensoida tätä puutetta ja auttaa suuresti parantamaan ruoansulatushäiriöitä, kun mahahapon tuotanto on vähäistä.
Kuinka ottaa Betaiini HCI ruoansulatuspepsiinin kanssa?
On suositeltavaa ottaa yksi kasviskapseli päivässä ruoan tai lasillisen vettä kanssa.
Koostumus Betaiini HCI ruoansulatuspepsiinin kanssa
Betaiini HCI, Pepsiini, Maltodekstriini, Glutamiinihappo HCI, Papaijanlehti (Carica papaya), Kasvisselluloosakapseli, Paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti.
1 kasviskapselille:
Betaiini HCI (250 mg), pepsiini (150 mg), glutamiinihappo HCI (100 mg), papaijalehti (Carica papaya) (100 mg).
Ravintosisältötaulukko
-
1 Kapseli varten
-
Pepsiini150 Mg
-
Glutamiinihappo hcl100 Mg
-
Papaijan lehtiä100 Mg
-
Betaiini hcl250 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.