Aromax 2 ECO (Digestive)
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman alkoholia
-
Bio-eco
Kuvaus
Aromaxin Aromax 2 Eco (Digestive) on formuloitu kasveista, joiden on perinteisesti osoitettu olevan hyödyllisiä ruoansulatusprosessin parantamisessa.
Ominaisuudet ja hyödyt Aromax 2 ECO (Digestive)
Työtahtimme ei useinkaan mahdollista terveellistä elämää, meistä on tullut istumista ja ruokamme on yleensä vähän vaihtelevaa: syömme nopeasti parittomina aikoina ja kaikkea niin, että ruokavaliossamme on runsaasti lihaa, mutta palkokasveja puuttuu., vihanneksia ja hedelmiä, kaikki tämä johtaa pieniin terveysongelmiin, kuten raskas ruoansulatus, maha-suolikanavan kouristukset ja ilmavaivat. Aromax 2:lla voimme parantaa ruoansulatustamme sen muodostavien kasvien ominaisuuksien ansiosta:
Basilikalla (Ocinum basilicum) on kouristusta estäviä, virkistäviä, rauhoittavia ja ruoansulatusta edistäviä ominaisuuksia. Vaikuttava aine estragoli (eteerinen öljy) antaa sille aperitiivia, ruoansulatusta edistäviä, karminatiivisia ja bechic ominaisuuksia. Se on erittäin tehokas gastriittitapauksissa: se lisää maha-suolikanavan mehujen tuotantoa, edistää ruoansulatusta sekä rentouttaa sileitä lihaksia.
Minttu (Mentha piperita) sisältää runsaasti mentolia ja erilaisia flavonoideja, jotka antavat sille aromaattista, antiseptistä, spasmolyyttistä ja karminatiivista vaikutusta: se rentouttaa maha-suolikanavan sileän lihaksen ja rentouttaa alemman ruokatorven sulkijalihaksen.
Minttu lisää ruoansulatuskanavan mehujen tuotantoa edistäen ruuansulatusta ja lisää myös sapen tuotantoa ja eliminaatiota (cholagogue/choleretic).
Suolainen (Satureja montana) on hyvä ruuansulatuksen ja hermoston stimulaattori, joten sitä suositellaan ruoansulatusvaikeudelle, maha-suolikanavan kouristuksille ja mahavaivoille: suolainen lisää ruoansulatuskanavan mehujen tuotantoa, mikä edistää ruoansulatusta. Suolainen, koska sen tanniinit supistavat, sillä on ripulia estävä vaikutus.
Sitruunaverbena (Lippia citriodora), jota kutsutaan myös Tuoksuverbenaksi, on ruoansulatusta edistävä, aperitiivista, karminoivaa, euseptista, kouristuksia lievittävää ja lievästi rauhoittavaa. Sen käyttöä suositellaan dyspepsian, mahalaukun atonian, maha-suolikanavan kouristusten jne.
Anis (Pimpinella anisum) on ruoansulatusta edistävä, aperitiivi, karminoiva ja kouristuksia lievittävä, unohtamatta sen balsamio-, diureett- ja aromaattista vaikutusta. Anis on luokiteltu karminatiiviseksi lääkekasviksi: se rentouttaa sulkijalihasten sileää lihaksia ja edistää kaasujen poistumista.
Kuinka ottaa Aromax 2 ECO (Digestive)?
On suositeltavaa ottaa se nesteeseen laimennettuna.
Koostumus Aromax 2 ECO (Digestive)
Glyseroidut aromaattiset kasvitiivisteet: basilika*, vihreä anis*, inkivääri*, minttu*.
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-019-CT
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.