E-vitamiini 250 IU
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Kasvissyöjä
-
Ilman hiivaa
Kuvaus
Lambertsin E-vitamiini 250 IU on välttämätön lisäaine säätelemään kehon kemiallisia prosesseja.
Ominaisuudet ja hyödyt E-vitamiini 250 IU
Vitamiineja on kaksi pääryhmää: rasvaliukoiset vitamiinit, kuten A-, D- ja E-vitamiinit, jotka liukenevat rasvaan ja varastoituvat elimistöön, sekä vesiliukoiset vitamiinit, kuten B- ja C-vitamiinit, jotka ovat liukoisia. Luonnon E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) on tieteellisesti todistettu kaksi kertaa tehokkaammaksi kuin sen synteettinen vastine (dl-alfa-tokoferoli), ja monet tutkijat ovat julistaneet sen yhdeksi. tärkeimmät ihmiselle tunnetut ravinnon antioksidantit.
E-vitamiini suojaa jokaista kehon solua oksidatiiviselta stressiltä, jonka aiheuttavat reaktiiviset yhdisteet, joita kutsutaan "vapaiksi radikaaleiksi", ja nämä suojaavat ominaisuudet ovat nostaneet E-vitamiinin maailmanlaajuisen tutkimuksen keskipisteeseen.
Lamberts toimittaa E-vitamiinia luonnollisessa d-alfa-tokoferolimuodossa, koska se on siinä muodossa, jossa sitä tuotetaan elintarvikkeissa. Tutkimukset osoittavat, että luonnollisella E-vitamiinilla on parempi biologinen aktiivisuus, se imeytyy ja pysyy elimistössä helpommin kuin synteettinen E-vitamiini. Synteettistä muotoa kutsutaan dl-alfa-tokoferoliksi, ja se on halvin ja yleisin monissa E-vitamiinituotteissa käytetty.
Lamberts-tuotteissa käytetty E-vitamiini saadaan luonnollisesti kasviöljystä ja tuotteissamme on standardoitu d-alfa-tokoferoliksi, mutta muita tokoferoleja on mukana.
Tämä vitamiini, kuten muut rasvaliukoiset ravintoaineet, voidaan mitata mikrogrammoina (µg) tai kansainvälisinä yksikköinä (IU). 1 mg D-alfa-tokoferolia = 1,49 IU
On olemassa tieteellisiä tutkimuksia, jotka osoittavat, että se voi auttaa ylläpitämään sydämen hyvinvointia estämällä kehon monityydyttymättömien rasvojen muuttumisen hapettuessa tyydyttyneiksi rasvoiksi, mikä suojaa kaikkia kalvoja, myös keuhkojen ja verisuonten kalvoja.
Lamberts E-vitamiinia valmistetaan Isossa-Britanniassa tiloissa, jotka toimivat tiukkojen GMP-lääkkeiden valmistusstandardien mukaisesti. E-vitamiinimme uutetaan luonnollisesta kasviöljystä ja toimitetaan gelatiinittomissa kapseleissa.
Kuinka ottaa E-vitamiini 250 IU?
1 kapseli 1-2 kertaa päivässä ruoan kanssa.
Varotoimet
Hypertensiivisten ihmisten, jotka täydentävät E-vitamiinia, tulisi aloittaa pienellä IU-määrällä (kansainväliset yksiköt) ja lisätä määrää vähitellen terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa. Niiden, jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä (antikoagulantteja) tai aspiriinia, tulee neuvotella lääkärin kanssa ennen E-vitamiinilisien käyttöä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna ja pienten lasten ulottumattomissa.
Koostumus E-vitamiini 250 IU
1 kapselille:
E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) (168 mg).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.